MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Perec hírek :)
2013.11.18.
Perec október végén került a NOÉ Minimenhely részlegéhez a Kunszentmártoni gyepmesteri teleprõl. A hátsó lába súlyos, úgynevezett shear injury sérülése volt (traumából származó, nagy nyíróerõ miatti roncsolódás), ami valószínûleg autógázolásból adódott.


Hetekig az is kérdés volt, hogy egyáltalán megmarad-e a lába, vagy amputálni kell. Alig érezte, a lábfejének vérellátása szinte a nullával volt egyenlõ. De ahogy ez a NOÉ háza táján lenni szokott, nem adtuk fel. A cukros, lézeres kezelésnek köszönhetõen a lába gyönyörûen gyógyulni kezdett, visszatért az érzet bele, egyre jobban használja és sokat javult a vérkeringése is. Ennek köszönhetõen a mi lehetetlent nem ismerõ állatorvosunk dr. Boda Attila a múlt hét végén megtudta operálni.

Hiszen a problémát nem csupán a lábfejérõl lenyúzódott bõr és lágyrészek jelentették, hanem az összetörött lábfej-, és bokacsontok is. Ezeket Boda dokinak sikerült rögzíteni és most már elkezdtünk bizakodni, hogy sikerül Perec lábát megmenteni.
Perec amúgy egy igazi bújós óriás, aki imádja a simogatást, imád bújni. A többi kutyát viszont nagyon nem szereti, ez ügyben még egyeztetnünk kell álláspontjainkat.

Aki lemaradt Perec elõzményérõl, elolvashatja ITT: Perec, a laposlábú

Perec a NOÉ Állatotthon MiniMnehely részlegének védence. Kérjük, aki teheti járuljon hozzá a gyógykezeléséhez, a rá váró mûtétekhez, hogy újabb rászorulókon tudjunk segíteni - hisz tudját CSAK VELETEK SIKERÜLHET!

A MiniMenhely projekt elkülönített számlaszámán tudjátok támogatni: OTP 11710002-20084606

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán:
Hívd a 13600-as telefonszámot, majd az automata bejelentkezése után add meg a kiválasztott szervezet kódját (63)! Egy telefonhívás értéke 250 Ft. (ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára)
SMS küldésre egyelõre nincsen lehetõség.
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.

Vagy közvetlen bankkártyás adományozással:
Adhat.huKöszönjük Angyalok :)

Megosztom a Facebookon