MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Így Pumpáld fel magad egészséges módon!
2017.01.23.
Gondolom hallott már a pozitív gondolkodásról, és a pozitív energiákról, amiket egyesek képesek átadni mások számára. Nos Pumpa olyan, mint egy pozitív energia radiátor. Csak úgy sugárzik belõle az energia, a pozitív gondolkodás és a jókedv.

Igazi és természetes, mesterséges anyagoktól, adalékoktól mentes. Nem tartalmaz tartósító szert. Eredeti gyógyító kutya. Vigyázat lehet, hogy hamarosan hamisítják! Csak egy séta vele az önhöz közeli parkban és máris visszatér az életkedve. Egy simogatás vagy hasvakarás és elmúlik a szomorúság. Egy szerelmetes csók tõle, amivel sohasem fukarkodik, és máris jobb színben látja a világot.

Ez a szerencsétlen kutyus annyi mindenen ment készül, még sem adja fel. Olyan opció nem létezik. Az utcáról került be az Illatos úti ebrendészeti telepre, ami sajnos nem túl kellemes hely, nem egy öt csillagos Hilton. Szerencsére a NOÉ Állatotthon Minimenhely projektje megmentette õt onnét. Viszontagságai alatt valamikor az állatorvos szerint valószínûleg mechanikai sérülés következtében elveszítette a bal szemét, a jobb szemérõl pedig leszakadt a retina, aminek következtében teljesen megvakult. De ez õt egyáltalán nem zavarja. Igaz néha nehéz neki az új terepeken, hiszen nekimegy tárgyaknak, de ha idõben figyelmeztetik akkor kikerüli õket.

Sajnos elég rég van a menhelyen. Átesett egy agyvérzésen, amibõl sikeresen felgyógyult. Fejét kissé félre fordítva tartja, de ettõl vonzóbb lett a külseje. Szeret félkör irányban menni, és ide oda cikázni. Amitõl igazán mókás vele sétálni. Persze ha akar tud egyenesen is menni. Egyébként teljesen egészséges. Nincsenek orvosi ellátásra szoruló problémái. Rendkívül szívós és ellenálló.

Ez a sok megpróbáltatás bárkit levert volna, de õ…. Õ egyáltalán nem szomorkodik. Sõt szerinte az élet szép és jó élni. Bármi történjen soha nem csügged, nem búslakodik. Képes õrülni a legapróbb dolgoknak, mint pl: egy kis kutya keksz. Szinte mindig mosolyog, csóvál, és ha akad valaki, aki vele foglalkozik az maga a mennyország. A világ legboldogabb kutyája lenne, ha lenne egy saját gazdija, aki megbecsüli, és szereti, csak vele foglalkozik. Cserébe õ mindennap felvidítja õt. Már a puszta jelenléte is gyógyhatású. Milyen lehet 24 órában? Egy meleg szoba télen, egy hûvös helység nyáron, egy puha vacok és meg van minden, amirõl álmodik. Higgye el nem fogja meg bánni. Oltott, ivartalanított, chipezett.

Ha a mosogatást is meg spórolná akkor õ arra is tudja a megoldást. Ráadásul rengeteg pénzt is megtakaríthat vele. Gondoljon csak bele eddig mennyit költött havonta gyógyszerekre, kedély javítókra. Ha mellette dönt mindez a múlté. Ráadásul nem kell ezért órákat sorban állnia a patikában sem. Vaksága miatt olyan helyre ajánlott ahol nincs egész kicsi gyerek, mert félõ, hogy fordulás közben véletlen a fenekével felborítaná. Valamint másik kutyus mellé se ajánlott mert jobb félni, mint megijedni, biztos- ami biztos, sosem lehet tudni mikor akarják a kutya orrát leharapni ezért inkább õ harapja le a másikét. De ettõl függetlenül szeret más kutyákkal együtt sétálni, persze megfelelõ távolságból és pórázon.

A póráz egyfajta vakvezetõ botként is használatos. Ha akar tud úgy sétálni, mint tanult kollégái. Egyébként az agresszió minimális jele sincs benne. Mindegy, hogy csak vele foglalkozzanak és szeressék de nagyon, cserébe szívét, lelkét, mindenét az illetõnek adja. Rendkívül ragaszkodó. Vakságából kifolyólag a szökés esélye is minimális. Szóval ne habozzon, nehogy lemaradjon.


Hívja a 0670/635-0780 -as vagy a 0670/395-3957 -es telefonszámot este 18 óra után. Bármikor jelenkezhet érte a orokbefogadas@minimenhely.hu email címen.

Ha bizonytalan, nem hisz benne, hogy tényleg hatásos gyógymód akkor kérem látogasson el a NOÉ Állatotthonba azon belül a Minimenhelyre és gyõzõdön meg maga. Ingyenes kipróbálási lehetõséget biztosítunk szombatonként a menhelyen. Garantáltan nem fog csalódni.

Szóval írja be most a telefonszámot a telefonjába, nyomja meg a hívásgombot és fogadja õt örökbe. Kollégáink mindennap várják az ön jelentkezését.
Kockázatok és mellékhatások tekintetében keresse fel a menhelyet és érdeklõdjön az önkéntesektõl.


Megosztom a Facebookon