MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Kisöregek....
2017.05.30.

.... De legnagyobb igyekezetünk ellenére, sajnos nem mindenkinek tudjuk megadni az újrakezdés esélyét. Annyi baj, gond, betegség áll lesben és elkeserítő, amikor alulmaradunk a küzdelemben. Rengeteg fegyverünk van ellenük, fel is vesszük a harcot, mindig, ha akár csak a leghalványabb esély is mutatkozik. Sok csodaszámba menő, fantasztikus sikerünk van. De van egy valami, amivel nem tudjuk felvenni a harcot: az Idő.

Az idő, ami sokszor segítségünkre van, testi-lelki sebet gyógyít, újra fényt csal a megtört szemekbe, újra vigyort, játékot, Életet a már mindenről lemondó tekintetekbe. De az idő a legnagyobb ellenfelünk is egyben, oly hamar eljár védenceink felett, megállíthatatlanul.


CSORBA

MOLLY

HENCIDA
SZÉNVan egy nagyszerű mondás: „A kutyák egyetlen hibája, hogy nem élnek annyi ideig, mint mi”. Fájdalmasan igaz. Az emberi élethez viszonyítva csekély kis idejükben úgy szeretnénk mindent megadni számukra. Gazdát, családot, szeretetet. Ezt nem pótolhatjuk. A saját Gazdit sajnos nem.

Sok védencünk felett a menhelyen járt le végleg az idő. Ez talán minden szomorúság között a legnagyobb. Nálunk öregedtek meg, senki nem nézett rájuk azzal a várva várt pillantással, hogy „gyere, hazaviszlek, te leszel az én kiskutyám”. És most is sokan vannak, akik menthetetlenül közelednek az utolsó nagy búcsúzás felé.

A kis öregek minden vágya, hogy a hátralévő időben újra végtelen szeretettel és hűséggel fordulhassanak az Emberük felé. Ez az egy dolog sohasem változik a kutyák csodálatos világában. Legyen egy éves, vagy tizenegy, remegve és mindenét odaadva vár téged, az utolsó pillanatig.

RABBITÚLÉLŐ
KERINGŐ
CV KEFE
MÓRIC
PUMPA
RIDIKÜL
MESE
MASZK
Segítsetek nekünk új esélyt, új életet adni az öregecskéknek. Segítsetek megszépíteni a hátralévő időt. Segítsetek, hogy az Idő ne ellenségünk legyen ebben a harcban, hanem szövetségesünk: ami még hátravan, tölthessék ezek a drága kisöreg kutyusok szeretetben, biztonságban, Családban.

Legyetek társai egy öreg kutyának, mert csodát mutathattok nekik .... <3


Érdeklődni a kutyáinkról az orokbefogadas@minimenhely.hu címen lehet.

Megosztom a Facebookon