MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Cola újabb műtétre szorul :(
2017.10.11.
Ennek a csodaszép mosolynak a tulajdonosa Cola, aki mindig rendületlen kutyavigyorral tekint az elébe álló kihívásoknak. Pedig kihívásból bőven kijutott szegénynek, hiszen összetörve érkezett a Minimenhely gondozásába. Komoly és sikeres ortopédiai műtéten esett át, de sajnos éppen, amikor már elkezdtünk fellélegezni, jött a rossz hír: a röntgenfelvétel szerint, Cola a műtét során behelyezett implantátuma eltört.

Így sajnos ismételten műtét vár rá, amelynek során egy nagyobb és erősebb implantátumra kell cserélni a korábbit. Már az eddigi és az ezt követő műtét költsége sem alacsony, így nagy hálával fogadnánk a segítségeteket, támogatásotokat Cola állatorvosi költségeihez.

Ezen kívül, a teljes gyógyuláshoz a rehabilitáció során, ennek a csupa mosoly kisangyalnak egy NEO K9 nevű, igen borsos árú gyógyszert kell majd szednie. Egy doboz ugyanis ebből a csodaszerből 19 ezer forint.
Nagyon szeretnénk Colának minden esélyt megadni arra, hogy a mosolya ne fájdalmakon át szűrődjön, hanem az egészségi állapota is valóban vidám és mosolygós lehessen. Nagyon köszönjük, ha velünk együtt hisztek ebben és segítetek a megvalósításában!
Reméljük,hogy e sorokat olvasva többen is felkapják fejüket, akik pont ilyen kutyust szeretnének örökbefogadni és azonnal tollat ragadva írnak nekünk egy bemutatkozó levelet az orokbefogadas@minimenhely.hu e-mailcímre.
De kérek mindenkit, jól gondolja meg,mert a kutya nem játékszer. Cola most már csak jót kaphat.

Szombatonként a NOÉ Állatotthon Minimenhely részlegénél személyesen is találkozhattok vele.

Ha bárki úgy gondolja,hogy akárcsak egy dobozos cola árával is, de segítene a műtéti költségek kifizetésében, hálásan megköszönjük azt.

A NOÉ Állatotthon Alapítvány MiniMenhely projektjének elkülönített bankszámla száma: OTP 11710002-20084606Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre már SMS is küldhetõ!!!!!

Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás!

HAJRÁ COLA! <3


Megosztom a Facebookon