MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Szén...családra vágyik!
2017.11.21.
Bizony-bizony, egy igazi úriember, amilyen alig terem már manapság. Udvarias, kedves, jólnevelt, csak úgy szórja a bókokat. Számára garantáltan Te leszel a nagy Ő és minden pillanatban éreztetni fogja, hogy csodálatos és tökéletes vagy. Nagyon-nagyon szeretne szeretni, hiszen az öregecske (a kor előrehaladtával természetesen egyre sármosabb) kutyatestben egy virgonc ifjú hatalmas szíve lakozik. Kiegyensúlyozott, derűs, szobatiszta 11 éves „fiatalúr”, kutyákkal és cicákkal is kifogástalan a viszonya. Sétálni is imád, de már csak úgy megfontoltan, a fáradalmakat pedig milyen klassz lenne egy pihepuha kanapén kipihenni… Egy igazi álomkutya, mindenkivel barátságban van, egyetlen kivétellel: a vihar, ami elől nagyon szeretne azon a bizonyos pihepuha kanapén egy Gazdi ölébe bújni.
Szén mindenki osztatlan imádatát élvezi a menhelyen. A folyamatosan csóváló öregfiúnak, az édesen mosolygó ősz pofinak nem lehet ellenállni. De ez kevés neki és ezért mi most mégis azt szeretnénk, ha ez a megkapó mosoly, ez a virgonc, csupaszeretet szív egy Valakihez tartozna. Aki mellett ez a megállapodott úr, boldog, gazdi kutyához méltó törődésben, biztonságban és szeretetben élhetné le a hátralévő – reméljük sok-sok-sok – időt.6 éve vár a NOÉ Állatotthon MiniMenhely részlegén, hogy eljöjjön érte a Nagy Ő. Legyél Te Szén Valakije és onnantól Te leszel a Minden :)


Érdeklõdni Szénrõl a 06-70/635-0780 és a 06-70/395-3957 számokon, ESTE 18 óra után és az orokbefogadas@minimenhely.hu címen lehet!

Adatlapja: http://minimenhely.hu/index.php?pid=1&aid=435

A gyönyörű fotót hálásan köszönjük a Kutyatolmács-Szavak helyett képekben fényképészének! Gyönyörű képeit megnézheted az oldalán, szívből ajánljuk mindenkinek!
A kép készítője!


Megosztom a Facebookon