MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Advent 2017- 7. nap
2017.12.07.
Tahininek, az akkor 1-2 év körüli bull típusú kislánynak, az edelényi állategészségügyi teleprõl kértek segítséget.
Iszonyú állapotban volt a bõre.A kezelés után javult az állapota, felszedett jó pár kg-ot is, de sajnos ezután rohamosan rosszabbodott az állapota. Elõször kiütések jöttek ki az egész hasán, majd a háta és a pofija, nyaka kezdett el vérezni. A mancsai hatalmasra dagadtak.A jó étvágya ellenére sokat fogyott. Ekkor kértek segítséget tõlünk.
Tahini a nálunk töltött majd két év alatt csodálatos változáson ment keresztül, mind külsejét, mind személyiségét illetõen. Az egykor demodexes, szõrtelen, csupa seb staffi mix mára erõtõl duzzadó, szépséges leányzó lett, a gondos orvosi kezelés és a szigorú csirkementes diéta eredményeképpen. A korábban bizalmatlan, sétát nem ismerõ eb mára kinyílt, pusziosztó, pórázon szépen sétáló kutyussá vált!Tahini várja azt a gazdit, akinek odaadó egyetlen kutyatársa lehet, akiben megbízhat, aki tovább tanítja ezt az energikus, okos állatot.

Oltva, ivartalanítva chipezve fogadható örökbe.

Érdeklõdni róla a 06-70/635-0780 és a
06-70/395-3957 számokon,ESTE 18 óra után és az orokbefogadas@minimenhely.hu címen lehet!

Tahini idén pedig felvállalta hogy a kampányarca lesz életünk első offline kampányának, mellyel a MiniMenhely részleg és a speciális projektjeink rehabilitációs kennelsorának felépítéséhez gyűjtünk támogatókat :)

Megosztom a Facebookon