MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:


Andalgó támogatója az Andalgo Deli kávézó :)
2014.05.30.
Andalgó kutyánk segítségkérése bejárta a világhálót és eljutott egy remek helyre, az Andalgo Deli Kávézóba, ahol a munkatársak a névegyezést sorsszerûnek érezvén azonnal gyûjtésbe kezdtek. Köszönjük :)


Adományt kaptunk a Pasta Manufactura Gyorsétteremtõl
2014.03.22.
A Pasta Manufaktura gyorsétterem jótékonysági akciójának kedvezményezettje a NOÉ Állatotthon / MiniMenhely részlege volt. A cél: a projekt védencei itatáshoz szükséges rendszer kiépítése. Átvettük az összegyûjt adományt, köszönjük :)


Elkészült az út! Köszönjük!
2012.06.14.
Az egyik legnagyobb álmunk teljesült a napokban! Csodálatosan megcsinálták a menhelyhez vezetõ utat. Nem csak szép, de nagyon sima is. :) És akiknek mindezt köszönhetjük Dr. György István Kõbánya országgyûlési képviselõje, Fõpolgármester helyettes, a XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata és a Makor Kft. és Nektek Angyalok, akik szintén minden követ megmozgattatok, hogy ez sikerüljön!


NoéCaching
2010.02.03.


Támogatóink
2009.10.11.
Kérjük, ha Ön a Minimenhely Projektet pénzadománnyal támogatta, és hozzájárul neve közzétételéhez, jelezze nekünk az info@minimenhely.hu címen! (Természetesen arra is van lehetõség, hogy az adományozott összeg nélkül tüntessük fel az Ön nevét!)