MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:


1. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 | Következő

Hadilábon áll a szerencsével a mi Halacskánk
2017.07.07.
Emlékeztek még Halacskára, akiért a segítségetekkel, támogatásotokkal és egy remek orvosi gárdával, élén a mi csodaBoda dokinkkal, annyit küzdöttünk?


Lett egy Titkunk... :(
2017.07.07.
Titok még 2008-ban onnan kapta a nevét, hogy örök titok fedte, hogy minek a keresztezésével jött létre az a rózsaszín nózijú, hatalmas lapátfülekkel megáldott, szende tekintetű kreálmánya Istennek....


Jövő V.
2017.07.05.


Jövő VI-VII.
2017.07.05.
"A földi élet jövője attól függ, hogy képesek vagyunk-e cselekedni. Sokan egyénileg is megtesznek minden tőlük telhetőt, ám valódi sikert csak akkor érhetünk el, ha gyökeres változások mennek végbe a társadalomban, a gazdaságban és a politikában." Miközben ezt a cikket raktam össze eszembe jutottak David Attenborough szavai és azon gondolkodtam, hogy mennyire kicsi porszemnek gondoljuk, ha a saját környezetünkben neveljük állat- és környezet-tiszteletre a gyerekeket és közben, ha mindenki így tenne a világon, akkor micsoda csodákra lehetnénk együtt képesek.....nem nagy lépés, de menniy mindent megváltoztathatna, ha tele lenne a Föld Petihez és Lackóhoz hasonló srácokkal....


ABU a lebénult kutya
2017.06.26.
Ismét nagyon nagy fába vágtuk a fejszénket, bízunk a támogatásotokban!
Hol is van Tardona? Miért is írok róla?
Tardona a Bükk északnyugati lábánál, az erdőkkel övezett Tardona patak által szabdalt völgyben, a róla elnevezett dombság területén fekszik. Közigazgatásilag Borsod-Abaúj-Zemplén megyén belül, a Kazincbarcikai kistérségben található. A település 1100 fő körül mozog. Az állatvédők létszáma 2 fő.


Abu..NEM ADHATJA/ADHATJUK FÖL!
2017.06.26.
Abu sajnos felemás hírek ...
Abut bénán húzták ki egy patakból néhány napja, azonnal a NOÉ Állatotthon MiniMnehely részlegének gondozásába került.


Kisöregek....
2017.05.30.
Minden védencünk elvesztésébe belehalunk egy kicsit mi is. Mindegyikük történetében ott rejlik a végtelen szomorúság, egy tragédia, a reményvesztettség. A mi célunk az új esély, az újrakezdés, a jövő. Az, hogy a történetek szomorúságát felváltsa a boldog folytatás, a remény, egy új fejezet indulása....


A hét kutyája: Szilva
2017.05.15.
"Hull a szilva a fáról. Most jövök a tanyáról, Sej, haj, ruca, ruca, kukorica, derce". Aki a fenti sorokat dúdolva/dalolva olvasta végig, õ most mindenképpen lapozzon a cikk további részére,mert fantasztikus hangulatú leírásban lesz része. Aki nem dalolt még lehet hogy fog, kiderül, ha továbblapoz az eheti hét kutyája cikkünkhöz!


Vizes Tizes BoxE.R. Majális!
2017.05.09.
Vizes / Tízes BoxER Majális!
Boxer, bulldog, cane corso és csau-csau találkozó!
10. alkalommal, ÚJ HELYSZÍNEN, ugyanaz a szuper nap!


Csipke Józsika örökre álomba szenderült :(
2017.04.19.
A tündérmese rémálommá változott. Nem tudok mit mondani, annyira bénultak vagyunk.


A jövõ IV. rész
2017.04.19.
A „Jövõ” címû sorozatunk új részében a 12 éves Emmát szeretnénk bemutatni. Hogy egy igazán rossz szóviccel éljek... " Em' ma van, de a jövõ csak rajtunk múlik! "


Csipke Józsika hírmorzsa
2017.03.29.
Csipke Józsika <3 a fejbevágott kutyánk
Sürgetnénk a javulást, de sajnos az áttörés még nem jött meg. Az orvosaink pedig türelemre intenek minket ... :(


Csipke Józsika küzd és élni AKAR!
2017.03.27.
Fejbe verték, vonszolták, kidobták - ÉL és küzdünk érte! Õ Csipke Józsika, aki ezekben a napokban a (rém)álmát alussza.


Beköszöntött a tavasz!
2017.03.24.
Beköszöntött a várva várt tavasz! Szebb idõt hozott és sok újdonságot. Jókat is kevésbé örömtelieket is, ahogy az már lenni szokott.


Mi ilyen összefogással tisztelegtünk március 15-e elõtt!
2017.03.20.
Március 15. az egyik legszebb, legjelentõsebb ünnepe kicsiny hazánknak. Mindenki számára mást jelent, talán pontosan ez az ünnepek tulajdonképpeni lényege: hogy mindannyian megtaláljuk a mondanivalóját saját magunk számára. Az biztos, hogy ez az ünnep az összefogásra való képesség egyik legszebb bizonyítéka volt.


Nincs megállás :(
2017.03.17.
Szorítsatok! Azonnal segítségkérés érkezett ennek a balesetes kutyusnak. Rohannak fel vele Miskolc mellõl, mert helyben senki nem tudott segíteni.


Bátor küzd!
2017.03.17.
A tegnap éjszakai sérült kutya TÚLÉLTE AZ ÉJSZAKÁT! (az elsõ csatát megnyertük!)


Pumpa bajban!
2017.02.25.
Újra drukkot kérünk, ma már másodszor ... és megint nagyot! Ezúttal Pumpának, a NOÉ Állatotthon MiniMenhely részlegének vak idõsödõ kutyusának.


Halacska túl van a második mûtétjén is!
2017.02.25.
Halacska <3 túl van a 2. nagy mûtéten
Szegény apró Halacskánk nem volt jó szériában. Miután teljesen az Õ hibáján kívül meghiúsult a boldog gazdi élete, ezek után az ortopédiai kontroll kiderítette, hogy az elsõ beültetett implantátum nem bírta ki a lelassult csontgyógyulás miatti extra terhelést és eltört.


A jövõ II. rész
2017.02.24.
Ahogyan azt az elõzõ részben említettem, a héten kicsit a kedvenc témaköröm felé hajlik a kezem. Hiszem, hogy odafigyeléssel még meg tudjuk változtatni a világot és a helyes szemléletre tudjuk nevelni a gyerekeket :) Ennek ékes példája a következõ rövid kis versike... :) Remélem a ti szíveteket is megtölti boldogsággal ennek a kislánynak a mély érzései. Drukkoljunk együtt, hogy a családi fészekben az idõ enyhülésével a szívekben is enyhülés köszöntsön be és Maszkos és Maszkos-lány egymásra találjon :)1. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 | Következő