MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:


1. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 | Következő

A hét kutyája: Szilva
2017.05.15.
"Hull a szilva a fáról. Most jövök a tanyáról, Sej, haj, ruca, ruca, kukorica, derce". Aki a fenti sorokat dúdolva/dalolva olvasta végig, õ most mindenképpen lapozzon a cikk további részére,mert fantasztikus hangulatú leírásban lesz része. Aki nem dalolt még lehet hogy fog, kiderül, ha továbblapoz az eheti hét kutyája cikkünkhöz!


Vizes Tizes BoxE.R. Majális!
2017.05.09.
Vizes / Tízes BoxER Majális!
Boxer, bulldog, cane corso és csau-csau találkozó!
10. alkalommal, ÚJ HELYSZÍNEN, ugyanaz a szuper nap!


Csipke Józsika örökre álomba szenderült :(
2017.04.19.
A tündérmese rémálommá változott. Nem tudok mit mondani, annyira bénultak vagyunk.


A jövõ IV. rész
2017.04.19.
A „Jövõ” címû sorozatunk új részében a 12 éves Emmát szeretnénk bemutatni. Hogy egy igazán rossz szóviccel éljek... " Em' ma van, de a jövõ csak rajtunk múlik! "


Csipke Józsika hírmorzsa
2017.03.29.
Csipke Józsika <3 a fejbevágott kutyánk
Sürgetnénk a javulást, de sajnos az áttörés még nem jött meg. Az orvosaink pedig türelemre intenek minket ... :(


Csipke Józsika küzd és élni AKAR!
2017.03.27.
Fejbe verték, vonszolták, kidobták - ÉL és küzdünk érte! Õ Csipke Józsika, aki ezekben a napokban a (rém)álmát alussza.


Beköszöntött a tavasz!
2017.03.24.
Beköszöntött a várva várt tavasz! Szebb idõt hozott és sok újdonságot. Jókat is kevésbé örömtelieket is, ahogy az már lenni szokott.


Mi ilyen összefogással tisztelegtünk március 15-e elõtt!
2017.03.20.
Március 15. az egyik legszebb, legjelentõsebb ünnepe kicsiny hazánknak. Mindenki számára mást jelent, talán pontosan ez az ünnepek tulajdonképpeni lényege: hogy mindannyian megtaláljuk a mondanivalóját saját magunk számára. Az biztos, hogy ez az ünnep az összefogásra való képesség egyik legszebb bizonyítéka volt.


Nincs megállás :(
2017.03.17.
Szorítsatok! Azonnal segítségkérés érkezett ennek a balesetes kutyusnak. Rohannak fel vele Miskolc mellõl, mert helyben senki nem tudott segíteni.


Bátor küzd!
2017.03.17.
A tegnap éjszakai sérült kutya TÚLÉLTE AZ ÉJSZAKÁT! (az elsõ csatát megnyertük!)


Pumpa bajban!
2017.02.25.
Újra drukkot kérünk, ma már másodszor ... és megint nagyot! Ezúttal Pumpának, a NOÉ Állatotthon MiniMenhely részlegének vak idõsödõ kutyusának.


Halacska túl van a második mûtétjén is!
2017.02.25.
Halacska <3 túl van a 2. nagy mûtéten
Szegény apró Halacskánk nem volt jó szériában. Miután teljesen az Õ hibáján kívül meghiúsult a boldog gazdi élete, ezek után az ortopédiai kontroll kiderítette, hogy az elsõ beültetett implantátum nem bírta ki a lelassult csontgyógyulás miatti extra terhelést és eltört.


A jövõ II. rész
2017.02.24.
Ahogyan azt az elõzõ részben említettem, a héten kicsit a kedvenc témaköröm felé hajlik a kezem. Hiszem, hogy odafigyeléssel még meg tudjuk változtatni a világot és a helyes szemléletre tudjuk nevelni a gyerekeket :) Ennek ékes példája a következõ rövid kis versike... :) Remélem a ti szíveteket is megtölti boldogsággal ennek a kislánynak a mély érzései. Drukkoljunk együtt, hogy a családi fészekben az idõ enyhülésével a szívekben is enyhülés köszöntsön be és Maszkos és Maszkos-lány egymásra találjon :)


Pereceljünk együtt
2017.02.07.
2013-ban egy borzasztó állapotban lévõ kutya fotója járta be a facebook oldalakat. A kunszentmártoni gyepmesteri telep egyik lakójának kerestek segítséget. 2017-ben, négy évvel a megmentése és közel 3 évvel a küzdelmes gyógyulása után ismét egy egy nagy harc elõtt áll Perec és valljuk be õszintén, legjobban egy családi környezetben,egyedüli kutyaként tudna igazán gyógyulni. Segítsetek Perecnek találni egy ideiglenes vagy végleges családot..hátha éppen ilyen tökéletes kutyára vágyik az egyik ismerõsötök!


Sally híradó
2017.02.07.
Sally lassan 1 éve vár arra, hogy valaki észrevegye õt és meglássa a rettegõ szemek mögött az igazán sok szeretetre vágyó és sok szeretet adó kicsi kutyát,hatalmas szívvel.
Pár napja ideiglenes befogadóhoz költözött és reméljük - talán a rövid kis híradónak is köszönhetõen-, hamarosan gazdára is talál majd.


Jótékonysági kutyakommunikációs elõadás
2017.01.31.
Tudtad, hogy a kutyák egymással és velünk is beszélgetnek? Kerültél már olyan helyzetbe, hogy nem értetted a kutyádat? Ha érdekel ezekre a kérdésekre a válasz, akkor éppen jó helyen jársz… kattints tovább a részletekért!


Kifogták az (arany)Halacskát!
2017.01.23.
Halacska az Alacskai lakótelepen botorkált, amikor állatszeretõ fiatalok megtalálták. Az azonnali orvosi vizsgálat során kiderült, hogy a lábtörése bizony már több hónapos, azóta élt ez a drága fiúcska minden bizonnyal igen komoly fájdalmakkal. CsodaBoda dokinknak hála viszont nagy az esély rá, hogy teljes életet élhet majd 4 lábon..és bizony a kontroll utáni jó híreket tudta még tetézni Halacska azzal, hogy rámosolygott a szerencse és gazdikat fogott magának!


Így Pumpáld fel magad egészséges módon!
2017.01.23.
Sokszor lehangolt? Nincs kedve semmihez? Elege van mindenbõl és mindenkibõl? Akkor önnek Pumpára a fekete pufi kutyusra van szüksége. Pumpa a depresszió tökéletes ellenszere. Hatása embereken tesztelve.


Városi kutyatartás
2017.01.17.
A városi kutyatartás az emberek egy részének szemében egyenlõ az állatkínzással... Ma nagyjából elmondhatjuk, hogy két véglet van. Vannak, akik imádják, majd' megvesznek kedvencükért, és azok, akik csak házõrzésre tartják, azért mert kell, azért, hogy legyen. Mi, nyilván az elõbbirõl írtunk ezúttal cikket, mert úgy gondoljuk, hogy számunkra a kutya, nem csak egy kutya, hanem egy igazi TÁRS. És mielõtt kirobbanna a cikk alatt egy újabb kommentháború: mi nem szeretnénk senkinek megmondani hogyan tartsa az állatait, csak azt kérjük, hogy ez viszont se legyen így :) Próbáljunk meg személyeskedés nélkül véleményt cserélni és tiszteletben tartani másokat :)


Halacska egy hónapos kontrollja is megtörtént!
2016.12.01.
Halacska, az apró kis spiccünk tegnap kontroll vizsgálaton járt CsodaBoda dokinál. <3 Bár a képen az látszik, hogy Dr. Boda Attila és kollégája Dr. Jandó Tamás is nagyon gondterhelten nézegetik a lábáról készült röntgenképet, hála az égnek eddig minden rendben van! :D
1. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 | Következő