MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Feliratkozás hírlevelünkre:

A virtuális örökbefogadás nagyszerű módja annak, hogy akkor is támogathasson egy kiválasztott kutyát, ha nem tudja őt ténylegesen örökbe fogadni. A virtuálisan örökbe fogadott kutya mellett látható lesz támogatójának neve (vagy beceneve) végig az alatt az időszak alatt, amíg támogatja az adott kutya tartását. Természetesen cégnevet is meg lehet adni támogatónak, így egy-egy népszerűbb, látogatottabb kutya adatlapja akár reklámhordozóként is használható.


Minden kutyánál látható annak becsült napi tartási költsége. Az összeg megállapításánál figyelembe vettük a kutya testméretét, valamint speciális igényeit. Így pl. egy kölyökkutya, akinek teljes oltási programon kell még átesnie többe kerül, mint egy oltott, felnőtt kutya, ahogy egy beteg, kezelésre, műtétre szoruló kutya tartási költsége szintén magasabb, mint egy egészséges kutyáé.


A minimális örökbe fogadási időszak 5 nap; amennyiben kevesebbet állít be, azt a rendszer automatikusan 5 napra növeli.

Miután megadta adatait, a "tovább" gombra kattintva egy szerződést láthat, mely a virtuális örökbefogadás részleteit tartalmazza. Amennyiben ezt elfogadja, örökbefogadási szándéka véglegesítésre kerül és alapítványunk értesítést kap az örökbe fogadásról.


Ettől az időponttól kezdve Önnek 48 óra áll rendelkezésére, hogy a kiválasztott napi tartási díjat a Minimenhely Projekt számlaszámára átutalja a kutya nevét és a virtuális örökbefogadást feltüntetve a megjegyzés rovatban (pl. Buksi virtuális örökbefogadása). Adománya beérkezésétől számított 8 munkanapon belül véglegesítjük az örökbefogadást és Ön lesz a választott kutya VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÓJA a kiválasztott időtartamra, megadott neve/beceneve megjelenik a kutya mellett.


Egy kutyának egyidőben csak egy virtuális örökbefogadója lehet. Két egyidőben indított virtuális örökbefogadás közül az élvez elsőbbséget, melynek befizetése előbb megérkezik bankszámlaszámunkra. Ha a kutya már "foglalt", azaz van virtuális örökbefogadója, akkor az Ön virtuális örökbefogadása attól az időponttól indul, amikor az előző virtuális örökbefogadás végetér.

Amennyiben a kutyát a Virtuális örökbefogadás közben örökbe fogadják, vagy elpusztul, a fennmaradó támogatási összeget az állatotthon egyéb állatorvosi költségeinek fedezésére fordítjuk, azaz más kutyák állatorvosi ellátását fedezzük belőle.


Köszönjük, hogy támogatja kis védenceinket!

A támogatandó kedvenc kiválasztásához kattintson ide!